Setari Cookie-uri

Angelina Jolie si Brad Pitt, decizie radicala! Luni de zile au discutat despre asta si au ajuns la un acord!

Angelina si Brad au hotarat ca este timpul pentru o schimbare in familia lor.

Actorii Brad Pitt si Angelina Jolie, care au sase copii, trei adoptati si trei biologici, doresc sa isi extinda familia si sa adopte o fetita din Africa, potrivit contactmusic.com, informeaza Mediafax.

"Angelina si Brad si-au petrecut o mare parte a sarbatorilor de iarna discutand despre ideea largirii familiei. Au fost deschisi cu copiii in legatura cu acest lucru si sunt cu totii foarte incantati de perspectiva", a afirmat o sursa pentru revista Grazia.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Cuplul a avut initial in vedere adoptarea unui copil din Iordania, insa, din cauza procedurilor dificile, actorii isi vor indrepta atentia asupra orfelinatelor din Etiopia, tara de origine a Zaharei, cea mai mare dintre fiicele starurilor.

"Cei doi si-au dorit intotdeauna ca Zahara sa aiba o sora cu care sa imparta mostenirea africana. In mod ideal, ei si-ar dori o fetita cu varsta cuprinsa intre doi si trei ani", a precizat aceeasi sursa.

Citește și:

Brad Pitt si Angelina Jolie, care se consulta in acest sens cu prietena lor experta in adoptii doctorul Jane Aronson, construiesc o clinica in Etiopia pentru tratarea pacientilor diagnosticati cu SIDA, pe care o vor vizita in aprilie, cand se vor intalni, de asemenea, cu directorii catorva orfelinate.

"Cel mai probabil, vor vizita Etiopia in urmatoarele luni, pentru a vedea cum merg lucrarile la clinica. Dar, in acelasi timp, vor vizita si cateva orfelinate. Cei doi spera sa gaseasca totul pregatit, astfel incat sa continue procedurile de adoptie in aprilie", conform sursei citate de Grazia.

Angelina Jolie si Brad Pitt au interpretat un cuplu de asasini profesionisti in "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" in anul 2005. Atractia dintre cele doua staruri s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.