Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu, dezvaluiri incredibile! Ce s-a intamplat de fapt la Paris?

Bianca Dragusanu vorbeste despre escapada la Paris cu Adrian Cristea.

Bianca Dragusanu a hotarat sa vorbeasca despre vacanta care i-a distrus casnicia. Roscata a oferit un interviu in cadrul emisiunii Cancan, in care dezvaluie ce s-a intamplat de fapt intre ea si Cristea cat timp au fost in orasul iubirii:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vedeta a recunoscut ca a gresit cand a acceptat sa mearga cu fotbalistul la Paris, insa spune ca odata ajunsa acolo, a inteles ca singurul barbat din viata ei este nimeni altul decat sotul sau, Victor Slav:

In prima zi, pur si simplu am luat cina in incinta restaurantului. Practic, el a incercat sa ma duca in locurile in care mai fusesem cu 2 ani inainte. A incercat sa ma recucereasca si sa ma faca sa ma simt in siguranta. Nu am putut dormi langa el.

Am inceput sa constientizez ceea ce am facut. Eu eram in lumea mea, el in lumea lui. Am incercat sa schimb biletul sa ma intorc acasa, dar nu am reusit. Am realizat ca am fost prinsa intr-o capcana. Am facut sa sufere un om care nu merita, am facut familia lui sa sufere, am facut sa sufere oamenii care ma iubeau cel mai tare.

Citește și:

Pentru asta nu trebuie sa fiu judecata. Nu sunt o victima, daca sunt o victima sunt propria mea victima. In momentul de fata, pur si simplu nu mai am cuvinte si nu mai am actiuni, dar mi-as fi dorit ca in toata aceasta aceasta situatie oamenii sa nu ma judece. Sunt o femeie sensibila si vulnerabila, pe cale sa piarda un om echilibrat.

In momentul in care am aterizat la Paris am realizat ce fac, comunicarea dintre mine si Adi a fost defectuoasa, eram panicata, imi era frica de ce se intampla, de ce fac. Ma gandeam doar la cum sa ajung acasa, la Victor. Adi a facut tot posibilul sa ma readuca in termeni normali, dar i-a fost imposibil.

Cea mai mare remuscare am avut-o cand am coborat din avion. Imi venea sa intru in pamant. Imi venea sa o iau pe jos pana in tara", a declarat Bianca Dragusanu, informeaza Click.

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.