Setari Cookie-uri

Kim Kardashian a facut marele anunt! Nimeni nu se astepta la asta!

Kim Kardashian si-a lasat fanii masca.

Starleta americana Kim Kardashian a anuntat ca se va casatori cu iubitul ei, rapperul Kanye West, intr-o ceremonie care va avea loc in vara acestui an, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Kim Kardashian si Kanye West s-au logodit pe 21 octombrie, ziua in care starleta implinea 33 de ani, si au impreuna o fetita in varsta de sapte luni, North West.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Invitata vineri la emisiunea "The Ellen DeGeneres Show", difuzata de televiziunea CBS, Kim Kardashian a afirmat ca se va casatori cu Kanye West "vara aceasta", fara sa precizeze data exacta cand va avea loc evenimentul.

Totodata, Kim Kardashian a afirmat ca nu a stabilit locul in care va avea loc nunta, precizand insa ca evenimentul se va desfasura "in afara tarii (SUA, n.r.)".

"Sincer, nu am ales inca data. Am stabilit ca vom alege data si locul cand am fost la schi, de Anul Nou, dar acest lucru nu s-a intamplat. Stim ca ne dorim nunta la vara, dar inca trebuie sa punem totul la punct", a spus logodnica lui Kanye West.

Citește și:

Initial, presa americana a speculat ca perechea planuieste sa se casatoreasca in peisajul italian din Capri, insa ulterior au aparut informatii potrivit carora cuplul ar opta pentru romanticul Paris.

Kim Kardashian este actrita de reality-show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare - provenind din aparitiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii si a unei creme de bronzat - ridicandu-se la peste 6 milioane de dolari.

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.