Setari Cookie-uri

Video super amuzant: Cum vorbeste Antonia cu accent moldovenesc?

Antonia, mai amuzanta ca niciodata.

Toata lumea stie ca Antonia are un simt al umorului bine dezvolvat.

Vedeta a postat recent pe contul personal de Instagram un filmulet de cateva secunde, in care vorbeste cu accent moldovenesc. Aceasta este acompaniata de o alta cantareata, Sore. In timp ce Antonia se distreaza pe moldoveneste, prietena acesteia vorbeste in engleza:

Clipul a facut deja peste 2.000 de like-uri si aproape 100 de comentarii, fanii laudand-o pe Antonia pentru talentul sau incredibil.

Antonia lupta cu toate armele sa castige custodia micutei Maya. Insa nici Vincenzo Castellano, fostul sot, nu se lasa mai prejos – barbatul este hotarat sa faca orice este posibil pentru ca fata lui sa locuiasca in continuare cu el si cu parintii sai.

Inca din vara anului trecut Maya locuieste cu bunicii sai, in Sicilia, Italia. Potrivit Libertatea, Vincenzo se opune vehement ca Maya sa se intoarca in Romania deoarece asta ar insemna ca micuta sa il cunoasca pe Alex Velea – iar italianul refuza ca fiica lui sa creasca intr-un mediu nepotrivit pentru ea.

Citește și:

In momentul in care a aflat ca Antonia are o relatie cu Alex Velea, Vincenzo Castellano a facut tot posibilul pentru ca Maya sa nu isi vada mama in compania unui alt barbat. Tatal fetitei a convins-o pe Antonia sa semneze un act prin care aceasta isi dadea acordul ca Maya sa paraseasca Romania. De atunci, artista reuseste sa isi vada fetita la cateva luni si asta doar in prezenta rudelor fostului sot.

Niciodata Maya nu va fi crescuta de ciudatul ala de Alex Velea” – este mesajul lui Vincenzo Castellano, informeaza sursa mai sus citata.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.