Setari Cookie-uri

Johnny Depp, surprins de fosta iubita! Nimeni nu se astepta ca Vanessa sa faca asta!

Vanessa Paradis l-a lasat pe Johnny Depp fara cuvinte.

Vanessa Paradis, fosta partenera de viata a lui Johnny Depp, cu care are doi copii, a afirmat recent ca se bucura pentru recenta logodna a actorului cu Amber Heard si l-a felicitat cu aceasta ocazie, conform unor surse citate de contactmusic.com, potrivit Mediafax.

foto: Facebook

Cantareata Vanessa Paradis, care s-a despartit de Johnny Depp in 2012, dupa 14 ani de relatie, din care au rezultat doi copii - Lily-Rose, in varsta de 14 ani, si Jack, in varsta de 11 ani -, nu este "suparata" ca acesta s-a logodit cu actrita Amber Heard.

"Vanessa i-a urat fericire, nu este nicio drama. Ea nu este suparata, ci fericita", a declarat o sursa apropiata artistei franceze pentru revista Us Weekly.

Johnny Depp, in varsta de 50 de ani, si Amber Heard, in varsta de 27 de ani, au inceput o relatie in 2012, la scurt timp dupa despartirea actorului american de Vanessa Paradis. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale lungmetrajului "Jurnalul unui bautor de rom", de Bruce Robinson.

Citește și:

La randul sau, Vanessa Paradis a inceput recent o relatie cu cantaretul francez Benjamin Biolay, in varsta de 41 de ani, fostul iubit al Carlei Bruni-Sarkozy.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vestea ca Johnny Depp s-a logodit cu Amber Heard in ajunul Craciunului, vehiculata de surse din anturajul cuplului, a intrat in atentia presei dupa ce, la inceputul saptamanii trecute, Amber Heard a fost surprinsa de fotografi purtand pe inelarul mainii stangi un inel cu diamante, in care era montata o perla neagra, pe care incerca, fara prea mare succes, sa il ascunda.

Relatia dintre Johnny Depp si Amber Heard, care a declarat ca este bisexuala, nu a fost mereu lipsita de probleme, aceasta punand, la un moment dat, capat idilei lor dupa ce a decis ca vrea sa fie singura.

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.