Setari Cookie-uri

Victor Slav, decizie RADICALA! Hotararea cu care i-a socat pe toti!

Bianca Dragusanu nu stie cum sa reactioneze.

Victor Slav a hotarat - ramane casatorit cu Bianca Dragusanu.

Prezentatorul tv este decis sa ii mai dea o sansa sotiei sale. Acesta a lasat deoparte tot scandalul si vrea sa treaca peste infidelitatile Biancai. De aceea, la cateva zile de la retragerea cererii de divort acesta s-a reintors in apartamentul conjugal.

Se pare ca declaratiile facute de Bianca la posturile tv l-au facut pe Victor sa se razgandeasca cu privire la despartire.

Mai multi prieteni apropiati ai lui Victor Slav au declarat ca acesta isi iubeste sotia extrem de mult si este dispus sa treaca peste infidelitatea sa… cu conditia ca Bianca sa nu se mai vada niciodata cu Adrian Cristea.

Pe 7 ianuarie Victor Slav anunta la Maruta in emisiune ca divorteaza de Bianca:

"Daca stiu ca a plecat cu Cristea la Paris? Eu stiu atat: Sotia mea a plecat de acasa de joi seara. Eu atat stiu! Joi seara nu a mai fost acasa, mi-a dat cumva de inteles ca o sa plece cu niste prietene. Am sunat-o, nu mi-a raspuns, am vorbit pe internet, am sunat-o, nu mi-a raspuns. Cand am intrebat-o ce faci, nu mi-a raspuns si mi-am dat seama ca este cu cineva.

Citește și:

Nu este un capat de tara, nu suntem primii care au zis ca pot si de fapt nu pot. De astazi, Bianca devine viitoarea mea fosta sotie. Nu conteaza unde a plecat, cu cine. Atata timp cat sotul tau nu stie de tine timp de 4 zile, nu este ok. Eu sunt un om demn, nu am vorbit niciodata urat despre foatelel mele relatii, fostele mele iubite. Da, divortez!" - a declarat Victor Slav, potrivit Cancan.

Pe de alta parte, Bianca sustine ca intre ea si Cristea nu s-a intamplat nimic.

Vedeta a recunoscut ca a gresit cand a acceptat sa mearga cu fotbalistul la Paris, insa spune ca odata ajunsa acolo, a inteles ca singurul barbat din viata ei este nimeni altul decat sotul sau, Victor Slav:

In prima zi, pur si simplu am luat cina in incinta restaurantului. Practic, el a incercat sa ma duca in locurile in care mai fusesem cu 2 ani inainte. A incercat sa ma recucereasca si sa ma faca sa ma simt in siguranta. Nu am putut dormi langa el.

Citește și:


Am inceput sa constientizez ceea ce am facut. Eu eram in lumea mea, el in lumea lui. Am incercat sa schimb biletul sa ma intorc acasa, dar nu am reusit. Am realizat ca am fost prinsa intr-o capcana. Am facut sa sufere un om care nu merita, am facut familia lui sa sufere, am facut sa sufere oamenii care ma iubeau cel mai tare.


Pentru asta nu trebuie sa fiu judecata. Nu sunt o victima, daca sunt o victima sunt propria mea victima. In momentul de fata, pur si simplu nu mai am cuvinte si nu mai am actiuni, dar mi-as fi dorit ca in toata aceasta aceasta situatie oamenii sa nu ma judece. Sunt o femeie sensibila si vulnerabila, pe cale sa piarda un om echilibrat.


In momentul in care am aterizat la Paris am realizat ce fac, comunicarea dintre mine si Adi a fost defectuoasa, eram panicata, imi era frica de ce se intampla, de ce fac. Ma gandeam doar la cum sa ajung acasa, la Victor. Adi a facut tot posibilul sa ma readuca in termeni normali, dar i-a fost imposibil.
Cea mai mare remuscare am avut-o cand am coborat din avion. Imi venea sa intru in pamant. Imi venea sa o iau pe jos pana in tara
", a declarat Bianca Dragusanu, informeaza Click.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.