Setari Cookie-uri

S-a cuplat cu regina sexului! Noua iubita a lui Orlando Bloom

Miranda Kerr este de domeniul trecutului.

Dupa un ingeras cuminte este timpul pentru un adevarat dracusor. Orlando Bloom are o noua relatie cu nimeni alta decat Nora Arnezeder, model si actrita - cunoscuta mai degraba pentru viata sa amoroasa (decat pentru calitatile de actrita).

Potrivit Dailymail, Nora, in varsta de doar 24 de ani, se promoveaza prin sexualitate si erotism. Fiecare aparitie a sa este una de neuitat: frumoasa blonda poarta numai lenjerii sexy (chiar si la evenimente), peste care adauga un sacou sau un trench masculin.

Actrita adora sa isi puna in evidenta feminitatea si senzualitatea - de aceea, atunci cand este la plaja refuza sa poarte sutien. Iar pe plan sexual - nu da inapoi de la nimic. Paparazzi au surprins-o in timp ce se saruta cu o tanara chiar in fata fostului sau iubit.

Potrivit declaratiilor oferite de Orlando Bloom, distanta si munca in exces au fost principalele cauze ale divortului dintre el si Miranda Kerr:

Citește și:

Ne iubim foarte mult. Suntem o familie. Vom fi unul in viata celuilalt pentru totdeauna. Nici nu se pune problema, de dragul fiului nostru, ne vom sprijini reciproc si ne vom iubi ca parinti ai lui Flynn.

Uneori viata nu este asa cum ti-ai imaginat-o, insa suntem adulti. Eu am 36 de ani, ea 30, ne iubim si avem grija unul de altul si, cel mai important, ne iubim copilul.” – a spus actorul britanic.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.