Angelina Jolie si Brad Pitt se vor muta provizoriu la Johannesburg, intrucat actorul american se pregateste sa filmeze in Africa de Sud o superproductie cinematografica, a anuntat, vineri, cotidianul in dialect afrikaans Beeld, citat de AFP, potrivit Mediafax.

ULTIMA ORA: Angelina Jolie DIVORTEAZA de Brad Pitt

Potrivit aceleiasi publicatii, care citeaza o sursa din industria imobiliara, cei doi actori americani si cei sase copii ai lor au inchiriat o vila in cartierul de lux Sandhurst pentru care vor plati 7.600 de dolari pe luna.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Cotidianul sud-african nu precizeaza durata acestui sejur al celebrului cuplu de actori americani. Publicatia nu precizeaza nici titlul proiectului cinematografic in care a fost distribuit Brad Pitt.

Africa de Sud este o destinatie foarte apreciata pentru regizorii hollywoodieni, care apreciaza peisajele salbatice spectaculoase si costurile de productie rezonabile, care au devenit tot mai atragatoare, dupa devalorizarea din ultimele luni a randului, moneda nationala sud-africana.

Angelina Jolie si Brad Pitt au interpretat un cuplu de asasini profesionisti in "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" in anul 2005. Atractia dintre cele doua staruri s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt impreuna de opt ani si au sase copii: trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

In luna aprilie 2012, celebrii actori Angelina Jolie si Brad Pitt au confirmat ca s-au logodit si ca urmeaza sa se casatoreasca, spre incantarea numerosilor fani ai celor doi artisti americani.

Cele mai intime imagini cu Angelina Jolie, facute de Brad Pitt
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: