Setari Cookie-uri

Video: Kate Middleton, prima vacanta dupa nastere!

Kate Middleton se relaxeaza in Caraibe.

Paparazzi sunt pe pozitie – Kate Middleton, din nou in costum de baie. Din pacate pentru presa internationala, ducesa de Cambridge este inconjurata de bodyguarzi, iar fotografii nu au acces in cadrul proprietatii.

Printul George al Marii Britanii isi petrece prima vacanta oficiala pe o insula din Caraibe alaturi de mama sa, ducesa de Cambridge, printul William ramanand la Londra sa studieze pentru cursul despre management agricol pe care il urmeaza, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Kate si fiul ei s-au alaturat familiei Middleton pentru calatoria anuala in insulele Mustique, sotul acesteia, printul William, ramanand in capitala Angliei sa studieze.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Printul George, care a implinit sase luni, a calatorit alaturi de familie si de trei garzi de corp regale.

Citește și:

Surse au confirmat ca printul William a hotarat sa nu plece in aceasta vacanta alaturi de sotia si copilul lui, intrucat trebuie sa studieze pentru un curs de management agricol de zece saptamani pe care il urmeaza la Universitatea Cambridge.

Cursul de management agricol este organizat prin Programul Cambridge pentru Sustenabilitate, la Universitatea din Cambridge, si se va incheia la mijlocul lunii martie.

Printul William, in varsta de 31 de ani, va participa la seminarii, conferinte si intalniri, pentru "o intelegere a problemelor contemporane care afecteaza afacerile din domeniul agricol si comunitatile rurale in Regatul Unit". El va participa la 18-20 de ore de cursuri pe saptamana, ceea ce va include si scrierea unor eseuri, dar si la excursii tematice.

El va fi din nou alaturi de familia lui la sfarsitul saptamanii viitoare, cand ducesa de Cambridge si printul George se vor intoarce in Marea Britanie.

Citește și:

Mai jos gasiti cateva imagini cu Kate Middleton insarcinata, in costum de baie:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.