Setari Cookie-uri

Oh, nu! Britney Spears, de nerecunoscut! Poarta peruca si seamana cu un travestit!

Britney Spears este complet schimbata.

Adio, frumusete! Adio, feminitate! Adio, naturalete! Viata tumultuoasa si-a pus amprenta pe look-ul lui Britney Spears - era renumita pentru frumusetea sa naturala, insa iata ca stresul si problemele au transformat-o complet.

Lady Gaga a fost prezenta la concertul sustinut de Britney Spears in Las Vegas. Cantareata a avut acces in culisele show-ului si a reusit sa faca o fotografie cu Brit. Imaginea a ajuns pe contul de Facebook al Gagutei, iar fanii au sarit cu comentarii:

"Sigur este Britney?"

"Nu seamana deloc cu Britney"

"Ce a patit?" - sunt doar cateva din comentariile lasate de fanii cantaretei.

foto: Facebook

Britney poarta o peruca blonda, are un machiaj extrem de puternic in zona ochilor, iar tinuta este realizata dintr-un costum transparent, mulat pe corp, cu diamante aplicate in zonele intime. Sincer, eu am crezut pentru inceput ca este vorba despre o statuie din ceara a lui Britney, nicidecum artista in carne si oase!

Citește și:

Se pare ca Britney Spears are mari probleme psihice… iar Simon Cowell a cheltuit 15 milioane de dolari pentru a isi da seama de asta. Dupa lansarea videoclipului Work Bitch, posturile tv si radio au contactat-o pe Brit pentru interviuri si participari la emisiuni. Din pacate, multe au fost refuzate. Motivul este incredibil: vedeta inca se afla sub tratament medical si nu este coerenta in vorbire.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Potrivit TheSuperficial, artista a fost prezenta recent la un post de radio, unde s-a facut de ras. Managerul cantaretei a cerut sa ii fie puse doar trei intrebari, cu conditia ca Brit sa le primeasca pe mail cu o zi inainte de emisiunea radio live – pentru ca Britney sa poata pregati raspunsurile. Zis si facut….

Brit a repetat timp de o zi raspunsurile, insa in timpul emisiunii aceasta s-a blocat si nu a mai putut spune nici macar o fraza cap-coada.

Citește și:

Prezentatorii emisiunii au fost nevoiti sa o ajute… si tot ei sunt acum acuzati de faptul ca au vrut sa o faca de ras in fata unei tari intregi.

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.