Setari Cookie-uri

Victor TACE si FACE! La ce sacrificii DUREROASE este supusa Bianca pentru a isi recastiga sotul?

Bianca Dragusanu este chinuita de Victor.

Lacrimile si declaratiile in fata intregii tari nu au fost de ajuns pentru el. Victor este dispus sa ii mai acorde o sansa Biancai, insa de data aceasta prezentatorul tv a luat carmele relatiei si a pus-o pe Bianca la respect.

foto interior si prima pagina: Facebook

Cei doi inca renegociaza impacarea, iar Bianca este dispusa sa faca orice pentru a ii demonstra sotului sau ca regreta ce s-a intamplat si ca ar face orice pentru a il recastiga. Si uite ca din acest motiv, Victor a pus picioru-n prag si a decis ca de data asta el face jocul.

Potrivit Cancan, "baiatul de la meteo" o conditioneaza pe Bianca. Se pare ca roscata avea planificata o vacanta in Maldive, alaturi de Ana Radu, designerul cu care colaboreaza, insa Victor nu a fost de acord, iarBianca a fost nevoita sa se conformeze

"Bianca avea stabilit de multa vreme sa plece impreuna cu Ana Radu, designerul cu care colaboreaza si alte cateva fete in Maldive, dar el i-a impus sa nu se duca. Asa ca Bianca, de dragul lui, s-a conformat si a renuntat pe ultima suta de metri, de dragul lui, chiar daca a pierdut o suma importanta din cauza faptului ca s-a razgandit cu doar cateva zile inainte. N-a avut timp sa trimita pe altcineva in locul ei si sa isi recupereze banii" - a declarat o prietena de-a Biancai potrivit sursei mai sus citate.

Citește și:

Asa cum era de asteptat, Bianca are interzis la intalnirile sau convorbirile cu Cristea. Victor este dispus sa ii mai dea o sansa, conditia fiind ca sotia sa sa nu mai vorbeasca niciodata cu fotbalistul.

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.