A venit timpul sa vorbeasca - Victor Slav a acceptat sa acorde un mic interviu, in care sa vorbeasca despre Bianca si relatia dintre ei.

Foto: Cum arata noile rochii de seara ale Biancai Dragusanu?

Au fost la notar? DA. Se pare ca acestia chiar divorteaza, iar Victor este convins ca nu va da inapoi:

foto interior si prima pagina: Facebook

"Am fost la notar, amandoi, ca doi oameni civilizati. O sa facem ce credem de cuviinta. Eu am facut ce am spus pana la urma, nu m-a influentat nimeni.

Daca mai exista sentimente sau nu, este doar problema noastra. Ei bine, doamnelor si domnilor, nu a fost o facatura. Si de aici trageti dumneavoastra concluzia daca mai sunt sentimente." - a declarat Victor Slav, informeaza Click.

Pe 5 februarie Bianca si Victor au fost fotografiati de paparazzi in timp ce ieseau din cabinetul notarului. Acestia se tineau de mana si erau extrem de incordati - Victor parea mai suparat ca niciodata!

Pe 7 ianuarie Victor Slav anunta in emisiunea lui Maruta ca divorteaza de Bianca:

foto: Facebook

"Daca stiu ca a plecat cu Cristea la Paris? Eu stiu atat: Sotia mea a plecat de acasa de joi seara. Eu atat stiu! Joi seara nu a mai fost acasa, mi-a dat cumva de inteles ca o sa plece cu niste prietene. Am sunat-o, nu mi-a raspuns, am vorbit pe internet, am sunat-o, nu mi-a raspuns. Cand am intrebat-o ce faci, nu mi-a raspuns si mi-am dat seama ca este cu cineva.

Nu este un capat de tara, nu suntem primii care au zis ca pot si de fapt nu pot. De astazi, Bianca devine viitoarea mea fosta sotie. Nu conteaza unde a plecat, cu cine. Atata timp cat sotul tau nu stie de tine timp de 4 zile, nu este ok. Eu sunt un om demn, nu am vorbit niciodata urat despre foatelel mele relatii, fostele mele iubite. Da, divortez!" - a declarat Victor Slav.

Foto: Bianca Dragusanu este DEFORMATA! Uite cum a ajuns sa arate!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: