Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu, gest de femeie DISPERATA! Toti rad de ea!

Bianca Dragusanu ar face orice sa il recucereasca pe Victor.

Bianca Dragusanu vrea copii. Vedeta a fost invitata recent in emisiunea La Maruta, unde a vorbit despre "divortul" de Victor Slav.

Roscata a marturisit ca este dispusa sa faca orice pentru a obtine iertarea sotului sau. Intr-o pauza publicitara, aceasta a scris pe o foaie "VICTOR, TE IUBESC!". Asa cum era de asteptat, mesajul a fost difuzat pe post imediat ce pauza a luat sfarsit, informeaza Cancan.

foto interior si prima pagina: Facebook

"Orice mi-ar cere Victor eu as face. Sunt ca o nevasta disperata, nu stiu ce sa mai fac. L-am iubit pe omul ala si am dat cu bata-n balta. Ce sa mai fac acum? A fost un accident pentru mine, poftim! Il regret.

Peste 10 ani, ma vad cu doi copii, la o casa frumoasa si cu 2 catei. Ca si sot in viitor il vad pe Victor. Data viitoare il voi cere eu in casatorie si daca va accepta voi fi cea mai fericita femeie de pe pamant.

Citește și:

l voi cere in casatorie daca va divorta. Daca trebuie sa ma fac pres pentru el, ma fac. E barbatul care merita. Daca nu voi reusi sa ii demonstrez ca merit a doua sansa, atunci ma voi bucura de fericirea lui.

M-am gandit si sa plecam intr-o vacanta de divort. Sa il rapesc, sa il fur. In viata mea nu am fost intr-o situatie mai grea ca acum...Daca el imi va spune ca nu mai vrea, eu il voi lasa in pace. Dar stiu ca ma iubeste.

O sa avem o relatie in continuare atata timp cat ne dorim acest lucru. Am fost la notar pentru ca el si-a dorit. Am plans ca doi copii in aceast perioada. Eu acum trebuie doar sa dovedesc ca il iubesc. Victor este omul care mi-a dat valoare si m-a facut femeie in adearaul sens al cuvantului. Este singurul care m-a pretuit" - a declarat vedeta, potrivit sursei mai sus citate.

Bianca vrea copii, Victor are alte planuri. Potrivit Click, prezentatorul tv face tot posibilul sa lase trecutul in urma si sa isi refaca viata cat mai repede cu putinta. Acesta isi cumpara un nou apartament, pentru care va scoate din buzunar 146.500 de euro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.