Setari Cookie-uri

Foto: Kate Middleton, prima aparitie dupa ordinul Reginei de a-si schimba look-ul. Iti place mai mult asa?

Kate Middleton, o adevarata ducesa.

Kate Middleton, aparitie de senzatie. Frumoasa ducesa de Cambridge a fost prezenta la The National Portrait Gallery pentru o strangere de fonduri. Aceasta este prima sa aparitie dupa ce Regina i-a ORDONAT sa isi schimbe stilul.

Kate a ales sa poarte o rochie albastra, realizata de Jenny Packham, asortata cu un colier incrustat cu sute de diamante Nizam of Hyderabad, imprumutat de la Regina.

Kate Middleton a fost obligata de Regina sa isi schimbe complet stilul.

Ducesa de Cambridge se pregateste sa plece in turul Down Under, calcand pe urmele Printesei Diana. La porunca Reginei, Kate va trebui sa aiba aparitii cat mai decente, motiv pentru care este fortata sa isi schimbe look-ul.

Sotia printului William va purta numai fuste si rochii peste genunchi, informeaza Dailymail. De asemenea, la fiecare aparitie a sa, Kate va avea pe cap o tiara. Regina a vrut sa o ajute in aceasta schimbare, asa ca a oferit serviciile angajatilor sai. Aceasta transformare face parte dintr-o miscare inteligenta de a schimba imaginea lui Kate Middleton de la o femeie eleganta la o ducesa de prima clasa.

Citește și:

Kate va schimba pana la patru tinute in fiecare zi in calatoria sa de trei saptamani si jumatate, iar hainele ei trebuie sa transmita statutul de sotie a unui mostenitor la tron.

Fustele si rochiile tineresti, cu pliuri ii sunt interzise pentru a nu mai avea accidente vestimentare neplacute, precum cel din aeroportul Calgary din Canada, cand fusta i-a fost ridicata de o rafala de vant.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.