Setari Cookie-uri

Verdict DUREROS in cazul Antoniei! Ce se intampla cu fiica sa?

Antonia, pe punctul de a pierde razboiul.

Antonia si Vincenzo Castellano sunt in plin proces – cei doi lupta pentru custoria fiicei lor, Maya. Chiar daca artista face tot posibilul sa demonstreze ca este capabila de cresterea micutei, iata ca sansele ca ea sa castige batalia sunt tot mai mici.

foto interior si prima pagina: Facebook

Avocata Paula Iacob a declarat pentru Ziarul Ring ca cel mai probabil Antonia nu va obtine custodia Mayei:

Antonia are slabe sanse sa castige custodia fetitei. Trebuia sa se gandeasca de doua ori inainte sa o lase sa fie crescuta la bunici, departe de ea. Imi pare rau, dar, daca as fi judecator, nu i-as da copilul sa-l creasca din moment ce a demonstrat ca poate sta si fara el…” – a marturisit Paula Iacob.

Antonia lupta cu toate armele sa castige custodia micutei Maya. Insa nici Vincenzo Castellano, fostul sot, nu se lasa mai prejos – barbatul este hotarat sa faca orice este posibil pentru ca fata lui sa locuiasca in continuare cu el si cu parintii sai.

Citește și:

Inca din vara anului trecut Maya locuieste cu bunicii sai, in Sicilia, Italia. Vincenzo se opune vehement ca Maya sa se intoarca in Romania deoarece asta ar insemna ca micuta va avea un program haotic din cauza meseriei mamei sale – iar italianul refuza ca fiica lui sa creasca intr-un mediu nepotrivit pentru ea.

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.