Setari Cookie-uri

S-au despartit?! Adevaratul motiv pentru care Maruta nu poarta verigheta!

Andra il apara pe Maruta.

Andra si trupa Vunk au venit joi de dimineata la matinalul prezentat de Mihai Gainusa si Codrut Keghes, pentru a lansa cel mai recent single realizat impreuna si intitulat 'Numai la doi'. Catalin Maruta a fost si el prezent, insa numai prin intermediul telefonului. Prezentatorul tv a acceptat sa participe la discutii si sa ofere cateva declaratii.

foto interior si prima pagina: Facebook

Ti-ai pus verigheta la loc?” l-a intrebat Mihai Gainusa pe Maruta, care a fost vazut de curand fara respectivul simbol al casniciei pe deget.

Maruta le-a explicat ascultatorilor Kiss FM ca povestea e mai veche: vara trecuta, pe litoral, si-a scos verigheta pentru ca-i era teama sa n-o piarda in apa, povestea repetandu-se in aceasta iarna, insa acum problema a fost zapada. „De data aceasta, am uitat-o, cand am deszapezit, la un prieten si nu am luat-o doua zile”, a spus Catalin.

Citește și:

Dar nu trebuie sa dai, mama, nicio explicatie. Pur si simplu, ti-a cazut de pe deget... Nu inseamna ca, daca nu are verigheta, noi nu ne iubim sau ca se intampla ceva”, a intervenit Andra.

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.