Setari Cookie-uri

Dezvaluiri noi: Telenovela Bianca-Victor ajunge la final!

In sfarsit scapam de ei!

Cel mai bun scenariu de telenovela se afla chiar sub nasul nostru, in peisajul monden autohton. Anda Adam, Victor Slav, Bianca Dragusanu si Adrian Cristea si-au incrucisat vietile continuu, dar acum fiecare e pe cont propriu. Mai ales de Sfantul Valentin.

foto interior si prima pagina: Facebook

Anul trecut, sarbatoarea importata "Valentine's Day" i-a prins impreuna pe Bianca Dragusanu (30 de ani) si pe Victor Slav (33 de ani), pentru ca s-au cuplat in ianuarie 2013. Un an a fost suficient pentru ca cei doi sa se casatoreasca, sa se insele, sa bage actele de divort si sa tina Romania pe jar cu povestea lor. In peisaj a fost mereu prezent si Adrian Cristea (30 de ani), fotbalistul si roscata avand parca intotdeauna ceva de lamurit legat de povestea lor de dragoste, incheiata la inceputul lui 2012.

Asa s-a intamplat si in debutul lunii ianuarie, cand Printul si-a chemat printesa la Paris, pentru un weekend romantic, in care, chipurile, au avut multe de discutat. Aceasta nebunie a aprins fitilul in casnicia Biancai cu Victor, cei doi avand la activ doar patru luni de mariaj, dar si multe certuri. De aici, povestea a curs lin: Bianca si-a cerut iertare, Victor s-a tinut tare, actele de divort au ajuns pe masa notarului, iar ispita Adrian Cristea sta ascunsa, in barlog. Iata ca intre timp, triunghiul amoros a devenit patrulater, iar in scena a intrat Anda Adam, femeia cu care Victor Slav s-a iubit timp de sase ani, pana in toamna lui 2012.

Citește și:

Acuzat ca ar fi schimbat mesaje de amor cu solista, chiar in timpul casniciei cu Bianca, Victor Slav a negat insa vehement ca ar fi fost infidel si ramane ferm pe pozitii: nu mai are incredere in Bianca si vrea divortul. Iata ca azi, de Valentine's Day, trei din cei patru sunt singuri, vanati de televiziuni si ocupati sa-si aranjeze, intr-un fel, prezentul. Victor Slav cauta apartament in care sa se mute singur, Bianca Dragusanu isi trateaza problemele la picioare la doctorul Kasem Abu Bakr, iar Adrian Cristea freaca banca de rezerve la Steaua, dupa un contract ratat in Israel. Doar Anda Adam a profitat de concertul pe care l-a avut in Israel ca sa se intalneasca si cu iubitul ei, Catalin Tira.

Mai multe detalii pe Click.ro

foto: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.