Setari Cookie-uri

Cristea o desfiinteaza pe Dragusanca! Nici Victor nu stia asta!

Adrian Cristea matura pe jos cu Bianca.

Adrian Cristea a stat prea mult timp in umbra. Fotbalistul a hotarat ca este timpul sa isi "spele" numele si sa spuna tot adevarul despre relatia lui cu Bianca Dragusanu.

Se pare ca roscata a continuat relatia cu Adi si dupa nunta cu Victor Slav. Potrivit declaratiilor fotbalistului, acesta se intalnea cu Bianca in apartamentul sau din Bucuresti:

foto: Facebook

"Ne vedeam des. De doua trei ori pe saptamana. De mai multe ori ne-a prins Victor decat paparazzi." - a spus amuzat Cristea, informeaza Click.

Acesta nu s-a oprit aici. El a tinut mortis sa dea cartile pe fata si sa arate lumii intregi ca Bianca nu este o victima (asa cum vrea ea sa para):

"Am luat biletele pentru Revelion, pentru Praga, da nu am mai mers. Am decis sa plecam pe 3 ianuarie. Am avut de ales intre mai multe locatii si am ales Parisul. E aproape, e un oras frumos, romantic. Eu m-am ocupat de tot. Am plecat cu avioane diferite si ne-am intalnit la aeroport. Ne-am dus la hotel, am luat cina impreuna. Ne-am plimbat pe strazile Parisului, ne-am simtit bine. Am stat trei nopti, am avut timp sa ne plimbam, sa mergem si la shopping.

Citește și:

Ea era ok, era relaxata. Ne simteam foarte bine, radeam impreuna. Era putin stresata, sa nu o vada vreun roman in oras, sa ii faca vreo poza. Iesea cu ochelari de soare pe ochi si cu o esarfa pe fata." - a marturisit fotbalistul in timpul emisiunii difuzate la Antena1, informeaza Cancan.

foto: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.