Setari Cookie-uri

Victor Slav, mesajul cu care ii inchide gura lui Cristea! Toti sunt de partea lui

Victor Slav, prima declaratie despre Adrian Cristea.

Victor Slav a acceptat sa ofere o scurta declaratie despre Adrian Cristea. Recent, fotbalistul a vorbit despre relatia lui cu Bianca, despre "fuga" la Paris, dar si despre gelozia lui Victor Slav - potrivit lui Cristea, prezentatorul tv era foarte gelos pe Bianca si ajunsese chiar sa o si bruscheze.

Invitat in emisiunea lui Maruta, Slav a marturisit:

foto: Facebook

"Din anumite puncte de vedere, sotia mea ar trebui sa apara la tv, anumite aptitudini care ar trebui scoase in evidenta, atelierul, eu am incurajat-o.

Interesul meu este sa inchid acest,conflict, scandal, sa punctez ce era de punctat si sa concluzionam. Au fost trei luni in care am petrecut superb, el a spus ca sunt naiv daca spun asa ceva, nu stiu cine e mai naiv, daca el crede ca la noi nu s-a consumat noaptea nuntii si ca n-am avut nici o relatie ca sot si sotie, atunci el e cel naiv.

Citește și:

Am asistat la insistentele lui foarte mult, daca vorbim din martie pana in decembrie. Stii cum privesc eu acest lucru, el se considera intr-un razboi cu mine, ceea ce el nu intelege este ca eu nu sunt intr-un conflict. El a vrut sa dea in mine si sa o protejeze pe ea. Am vorbit cu Bianca, dar nu am punctat.

Eu lucrez la un trust si era normal ca aceasta nunta sa fie filmata cu trustul, nu include obligatia de a ne casatori, cununia nu a fost filmata de nimeni, daca era un cotract, asa cum sustine el, ar fi trebuit sa se vada mai multe.

In acest moment, daca iubirea dintre ei e asa de mare, de ce nu sunt acum impreuna. Daca imi dadeam seama ca sunt un ghimpe intre ei si ca ea il doreste pe Cristea, as fi renuntat.

Eu nu stiu care este problema lui. Eu m-am retras, e frustrare mare, sa stea linistit, nu inteleg de ce a aparut, a vrut sa ma denigreze." - a fost declaratia lui Victor Slav, informeaza Cancan.

Citește și:

foto: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.