Setari Cookie-uri

Divortul s-a pronuntat! Uite ce face Victor Slav pentru a scapa de Bianca

Bianca nu mai are nicio sansa.

Victor este hotarat sa scape definitv de Bianca Dragusanu. Prezentatorul tv mai are putine zile pana la pronuntarea definitiva a divortului. In aceste zile el si Bianca se puteau razgandi cu privire la relatia lor, insa iata ca Victor a decis - el nu vrea sa ii mai dea Biancai nicio sansa.

La inceputul saptamanii, Adrian Cristea vorbea despre relatia sa cu Bianca. Fotbalistul a marturisit ca el si roscata se vedeau regulat, de cateva ori pe saptamana, la apartamentul acestuia. Chiar si imediat dupa nunta, Bianca a fugit pentru a se intalni cu el.

foto: Facebook

Aceste declaratii au ajuns si la urechea lui Victor, care a decis ca nu vrea sa ii mai acorde Biancai nicio sansa:

"S-a rupt totul, nu mai exista cale de intoarcere. Eu am inceput sa ma resemnez cu divortul. Asta e, l-am pierdut pe Victor desi l-am iubit enorm, dar viata trebuie sa mearga mai departe. M-am impacat cu ideea ca vom divorta. Viata nu se termina, totusi, aici.

Citește și:

Nu am ce face, nu pot sa sufar la infinit, sa ma inched in casa. Victor e mult mai rece cu mine, in ultimele zile am vorbit foarte putin si numai banalitati, nimic special, nimic despre noi doi. Imi dau seama ca se indeparteaza cu fiecare zi care trece”, a povestit Bianca, informeaza Cancan.

Adrian Cristea a stat prea mult timp in umbra. Fotbalistul a hotarat ca este timpul sa isi "spele" numele si sa spuna tot adevarul despre relatia lui cu Bianca Dragusanu.

"Am luat biletele pentru Revelion, pentru Praga, da nu am mai mers. Am decis sa plecam pe 3 ianuarie. Am avut de ales intre mai multe locatii si am ales Parisul. E aproape, e un oras frumos, romantic. Eu m-am ocupat de tot. Am plecat cu avioane diferite si ne-am intalnit la aeroport. Ne-am dus la hotel, am luat cina impreuna. Ne-am plimbat pe strazile Parisului, ne-am simtit bine. Am stat trei nopti, am avut timp sa ne plimbam, sa mergem si la shopping.

Citește și:


Ea era ok, era relaxata. Ne simteam foarte bine, radeam impreuna. Era putin stresata, sa nu o vada vreun roman in oras, sa ii faca vreo poza. Iesea cu ochelari de soare pe ochi si cu o esarfa pe fata.
" - a marturisit fotbalistul in timpul emisiunii difuzate la Antena1.

Invitat recent in emisiunea lui Maruta, Victor Slav a declarat:

"Din anumite puncte de vedere, sotia mea ar trebui sa apara la tv, anumite aptitudini care ar trebui scoase in evidenta, atelierul, eu am incurajat-o.

Interesul meu este sa inchid acest,conflict, scandal, sa punctez ce era de punctat si sa concluzionam. Au fost trei luni in care am petrecut superb, el a spus ca sunt naiv daca spun asa ceva, nu stiu cine e mai naiv, daca el crede ca la noi nu s-a consumat noaptea nuntii si ca n-am avut nici o relatie ca sot si sotie, atunci el e cel naiv.

Am asistat la insistentele lui foarte mult, daca vorbim din martie pana in decembrie. Stii cum privesc eu acest lucru, el se considera intr-un razboi cu mine, ceea ce el nu intelege este ca eu nu sunt intr-un conflict. El a vrut sa dea in mine si sa o protejeze pe ea. Am vorbit cu Bianca, dar nu am punctat.

Citește și:

Eu lucrez la un trust si era normal ca aceasta nunta sa fie filmata cu trustul, nu include obligatia de a ne casatori, cununia nu a fost filmata de nimeni, daca era un cotract, asa cum sustine el, ar fi trebuit sa se vada mai multe.


In acest moment, daca iubirea dintre ei e asa de mare, de ce nu sunt acum impreuna. Daca imi dadeam seama ca sunt un ghimpe intre ei si ca ea il doreste pe Cristea, as fi renuntat.


Eu nu stiu care este problema lui. Eu m-am retras, e frustrare mare, sa stea linistit, nu inteleg de ce a aparut, a vrut sa ma denigreze.
"

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.