Setari Cookie-uri

Bomba la Hollywood: Este INSARCINATA!

Vestea la care nimeni nu se astepta.

Cantareata americana Christina Aguilera, care s-a logodit in urma cu o saptamana cu iubitul ei Matt Rutler, a anuntat ca este insarcinata, informeaza site-ul revistei People, potrivit Mediafax.

Christina Aguilera, in varsta de 33 de ani, si Matt Rutler, un producator de film in varsta de 29 de ani, au confirmat pentru revista People ca vor avea un copil, care se va naste in 2014.

foto: Guliver/ Splash News

Christina Aguilera l-a cunoscut pe Matt Rutler pe platourile de filmare pentru lungmetrajul "Burlesque: Vis implinit" (2010), in care aceasta a jucat, iar logodnicul ei era asistent de productie.

"Sunt foarte indragostiti si abia asteapta sa devina parinti. Este un nou pas in relatia lor", a spus un prieten apropiat al cuplului.

Christina Aguilera, membra a juriului emisiunii "The Voice", are deja un fiu, Max Liron, in varsta de sase ani, cu fostul ei sot Jordan Bratman.

Citește și:

Christina Aguilera, care a devenit celebra cu hitul "Genie in a Bottle", a castigat patru premii Grammy, un Latin Grammy si a vandut peste 50 de milioane de albume pe plan mondial. In 2013, a fost inclusa de prestigioasa publicatie Time in topul 100 al celor mai influenti oameni din lume.

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.