Setari Cookie-uri

Foto: Adio, roscat! Noul look al Biancai Dragusanu. Arata GROAZNIC!

O noua viata, un nou look.

Chiar daca aceasta este cea mai grea perioada din viata sa, Bianca Dragusanu profita de ea - scandalul i-a adus numeroase contracte de publicitate si alte beneficii, care ii vor aduce viitoarei doamne Slav numerosi banuti in buzunar.

Bianca Dragusanu tine extrem de mult la imaginea sa si tot timpul este intr-o continua schimbare. Se pare ca noul capitol din viata sa necesita si un nou look.

Asa arata Bianca inainte!

Bianca a renuntat la roscat pentru blond. Vedeta a recurs la stilisti pentru o nuanta mult mai deschisa decat cea pe care a purtat-o in ultimul an, la care a adaugat numeroase suvite blonde.

Asa arata Bianca acum

foto interior si prima pagina: Facebook

Victor este hotarat sa scape definitv de Bianca Dragusanu. Prezentatorul tv mai are putine zile pana la pronuntarea definitiva a divortului. In aceste zile el si Bianca se puteau razgandi cu privire la relatia lor, insa iata ca Victor a decis - el nu vrea sa ii mai dea Biancai nicio sansa.

Citește și:

La inceputul saptamanii, Adrian Cristea vorbea despre relatia sa cu Bianca. Fotbalistul a marturisit ca el si roscata se vedeau regulat, de cateva ori pe saptamana, la apartamentul acestuia. Chiar si imediat dupa nunta, Bianca a fugit pentru a se intalni cu el.

Aceste declaratii au ajuns si la urechea lui Victor, care a decis ca nu vrea sa ii mai acorde Biancai nicio sansa:

"S-a rupt totul, nu mai exista cale de intoarcere. Eu am inceput sa ma resemnez cu divortul. Asta e, l-am pierdut pe Victor desi l-am iubit enorm, dar viata trebuie sa mearga mai departe. M-am impacat cu ideea ca vom divorta. Viata nu se termina, totusi, aici.


Nu am ce face, nu pot sa sufar la infinit, sa ma inched in casa. Victor e mult mai rece cu mine, in ultimele zile am vorbit foarte putin si numai banalitati, nimic special, nimic despre noi doi. Imi dau seama ca se indeparteaza cu fiecare zi care trece
”, a povestit Bianca, informeaza Cancan.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.