Setari Cookie-uri

Adevaratul motiv pentru care Andreea Marin nu mai face emisiune la TV

Andreea Marin, o zana cu scandal.

Andreea Marin a anuntat de curand ca emisiunea Pretuieste Viata nu va mai fi difuzata la TVR, iar contractul sau cu postul de televiziune urmeaza sa fie reziliat.

Potrivit Ring, Stelian Tanase, presedintele interimar TVR, a declarat ca emisiunea Pretuieste viata a fost eliminata din grila de primavara deoarece Andreea a refuzat sa realizeze productia cu un buget de 12.000 de euro/ editie.

foto interior si prima pagina: Facebook

Andreea Marin avea bugeti de 30.000 de euro pe editie, apoi a fost redus la 20.000 de euro, iar acum, cand i s-au oferit 12.000 de euro, nu a mai vrut ea.” – a marturisit Stelian Tanase, informeaza sursa mai sus citata.

In replica, vedeta sustine ca totul este o minciuna:

Ma deranjeaza ca se vehiculeaza, prin anumite persoane sau surse, tot felul de neadevaruri privind bugetul urias de care ar fi beneficiat Pretuieste Viata sau eu personal. Am avut exact bugetul necesar realizarii unei asemenea productii, negociat si convenit, ca in orice contract.

Citește și:

Astfel de insinuari, ca si cele cu privire la pretinse reduceri de bugete, sunt tendentioase si ma mira ca dl Stelian Tanase sa fi facut astfel de afirmatii care nu au nicio baza reala. Ele nu sunt menite sa faca altceva decat sa afecteze reputatia si imaginea echipei mele si a mea ca profesionist, cladite cu atata munca, studiu si seriozitate in ultimii 20 de ani. Nu pot spune mai mult acum, dar am sa o fac pe cale legala.” – a fost declaratia Andreei Marin.

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.