Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu si Adrian Cristea, intalnire de gradul 0. Uite ce au facut!

Bianca si Adi, intalnire pe ascuns.

Prima intalnire a Biancai Dragusanu cu Adrian Cristea dupa escapada de la Paris.

Bianca si Cristea si-au dat intalnire int weekend. Viitoarea doamna Slav se distra intr-un club de fite din Capitala alaturi de prietenele sale, Vica Blochina si Vika Jigulina. Imediat ce a aflat unde se afla Bianca, Cristea s-a echipat la patru ace, intr-un costum elegant, si-a tras ochelarii de nerd, si a fugit in club, la doar cativa pasi de Bianca.

foto interior si prima pagina: Facebook

Potrivit Cancan, cei doi au comunicat non stop prin mesaje text, iar catre miezul noptii au disparut. In jur de ora 1 nici Bianca si nici fotbalistul nu au mai fost de gasit. Se pare ca mai multe persoane i-au vazut iesind pe rand din toaleta, dupa 45 de minute in care nimeni nu mai stia nimic de ei.

Intrebat cum a fost in club, Cristea a declarat pentru reporterii Cancan: "Foarte frumos!"

Citește și:

In timp ce Bianca isi facea de cap cu fostul-actualul-viitorul iubit, Victor Slav se intalnea cu Jimmy Dragusanu, tatal roscatei, pentru a vorbi despre o posibila impacare. Prezentatorul tv a postat o fotografie pe contul personal de Facebook, in care apare alaturi de socrul sau.

"O seara linistita in compania unui om cu un caracter frumos si o sinceritate rara." - este mesajul care insoteste imaginea.

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.