Setari Cookie-uri

Victor Slav a turbat de gelozie! Mesajul trimis Biancai dupa ce a aflat ca sotia se distreaza cu Adi Cristea in club!

Victor Slav, crize de gelozie.

Victor Slav a turbat cand a aflat ca sotia sa continua sa se vada cu Adrian Cristea. Dupa intalnirea din weekend, in care Bianca Dragusanu si fotbalistul au fost surprinsi de reporterii Cancan intr-un club din Capitala, Victor nu a mai rezistat si a izbucnit.

Potrivit confesiunilor Biancai, se pare ca viitorul fost sot al roscatei i-a lasat un mesaj dur, in care o invinovateste pentru faptul ca ea a fost cea care l-a chemat in club:

foto interior si prima pagina: Facebook

"Nu-mi vine sa cred ca a venit dupa mine. Nici n-am vrut sa-l bag in seama. A stat la masa langa toaleta si a asteptat momentul sa vina dupa mine. Nu mi-a picat bine deloc si imediat dupa asta am plecat acasa.

Nici nu ma mai puteam distra stiindu-l acolo, nu inteleg gestul lui. Omul asta nu intelege ca eu nu mai vreau sa am de-a face cu el dupa tot ce mi-a facut si tot ce a vorbit despre mine." - s-a confesat Bianca unei prietene, informeaza Cancan.

Citește și:

"Victor mi-a spus ca eu l-am chemat acolo." - a adaugat Bianca dezamagita.

Bianca si Adrian Cristea s-au intalnit "din intamplare" in acest weekend, intr-un club de fite din Bucuresti. cei doi au comunicat non stop prin mesaje text, iar catre miezul noptii au disparut. In jur de ora 1 nici Bianca si nici fotbalistul nu au mai fost de gasit. Se pare ca mai multe persoane i-au vazut iesind pe rand din toaleta, dupa 45 de minute in care nimeni nu mai stia nimic de ei.

Intrebat cum a fost in club, Cristea a declarat pentru reporterii Cancan: "Foarte frumos!"

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.