Setari Cookie-uri

Monica Gabor, mesaj sfasietor postat in miez de noapte! Ce i s-a intamplat?

Monica Gabor, mesajul cu care a uimit pe toata lumea.

Monica Gabor nu poate trece peste moartea mamei sale. Vedeta se afla in America, fara niciun membru al familiei aproape de ea, iar dorul de casa este tot mai accentuat.

Veronica Bulai a murit in vara anului trecut. Femeia se afla in vizita la pesterile din zona Polovragi. Aceasta si-a pierdut viata dupa ce un bolovan urias i-a cazut pe cap. Monica a postat in miez de noapte un mesaj pe contul sau de Facebook, in care isi plange mama.

foto interior si prima pagina: Facebook

"Draga mea Mama,

Nici nu stiu cum sa incep, nu gasesc cuvintele potrivite pentru a-ti multumi pentru tot. Ti-as spune ca te iubesc insa stii deja. Ti-as spune ca tie iti datorez viata, insa cuvintele sunt de prisos. Stiu ca poate cateodata te-am suparat insa nu a fost cu intentie. Mi-ai oferit trup din trupul tau, timp pretios din viata ta si cel mai important lucru este ca mi-ai oferit iubirea ta neconditionata.

Citește și:


Doar tu poti sa stii cat de greu imi este fara tine.


Stiu ca poate cateodata nu am fost fiica perfecta, poate ca nu am fost prea cuminte sau am fost prea rebela...


Pentru ceea ce ai fost si pentru ceea ce imi place sa cred ca faci in continuare pentru mine in fiecare zi, te iubesc si iti voi fi mereu recunoscatoare.


Te iubesc pentru ca mi-ai dat viata, pentru ca m-ai acceptat asa cum sunt, cu calitati, defecte si pentru ca, orice s-ar intampla, stiu ca esti langa mine!

Cu dragoste,
Monica" -
este mesajul postat de Monica Gabor.

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.