Setari Cookie-uri

Celine Dion trece prin clipe groaznice. Ce se intampla in familia cantaretei?

Celine Dion, declaratia cu care a socat.

Sotul cantaretei Celine Dion, Rene Angelil, a fost operat de cancer la gat, in decembrie 2013, se simte bine si se recupereaza, a declarat artista canadiana intr-un comunicat, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

In ultima vreme, Celine Dion s-a impartit intre concertele pe care le sustine in Las Vegas si ingrijirea sotului sau, Rene Angelil, in varsta de 72 de ani, caruia i s-a extirpat cu succes o tumoare din zona gatului, pe 23 decembrie 2013.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

"Nu vreau ca Rene sa se streseze cu probleme legate de munca. Doresc sa se recupereze suta la suta. Mi-am sustinut concertele la Colosseum (in Las Vegas, n.r.) si totul este sub control", a afirmat Celine Dion, intr-un comunicat pentru site-ul people.com.

Celine Dion si Rene Angelil, care este si managerul cantaretei, s-au casatorit in 1994 si au impreuna trei copii: Rene-Charles, in varsta de 13 ani, si gemenii in varsta de patru ani Eddy si Nelson.

Citește și:

Celine Dion s-a nascut pe 30 martie 1968, in Canada, intr-o familie melomana cu 14 copii. Céline Dion a cucerit apoi, pe rand, Quebecul, Franta si, in cele din urma, Statele Unite. In scurt timp, vocea sa a devenit cunoscuta si iubita in intreaga lume. In cei peste 25 de ani de cariera, Céline Dion a primit nenumarate premii muzicale si a vandut peste 200 de milioane de albume.

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.