Setari Cookie-uri

Kim Kardashian si Kanye West au stabilit data nuntii!

Este oficial: Kim Kardashian si Kanye, nunta de prima clasa.

Vedeta de televiziune Kim Kardashian si rapperul Kanye West, care s-au logodit in octombrie 2013, se vor casatori pe 24 mai, la Paris, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Cei doi se vor casatori pe 24 mai, dar, potrivit publicatiei US Magazine, invitatii vor sosi la Paris cu cateva zile inainte de data ceremoniei.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Totodata, Kim Kardashian, aflata la a treia casatorie, a afirmat de curand ca isi doreste o ceremonie restransa si ca a taiat de pe lista invitatilor prieteni si chiar membri ai familiei.

"Vom avea o nunta intima, superrestransa, iar, pe masura ce inaintam cu pregatirile, ne dam seama ca ne dorim sa fie mai restransa decat isi inchipuie lumea", a spus recent Kim Kardashian.

Pe de alta parte, Kanye West intentioneaza sa adauge pe lista invitatilor personalitati renumite din lumea modei, cum ar fi Riccardo Tisci, designerul casei de moda Givenchy, Karl Lagerfeld, si editorul-sef al editiei americane a publicatiei Vogue, Anna Wintour.

Kim Kardashian si Kanye West, a caror relatie a inceput in 2012, sunt parintii unei fetite, North, care s-a nascut la jumatatea lunii iunie 2013.

Citește și:

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", de pe postul E!, este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare ridicandu-se la peste 6 milioane de dolari in 2013.

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.