Setari Cookie-uri

Nicoleta Luciu, mamica de GEMENI?! Declaratia la care nimeni nu se astepta

Nicoleta Luciu socheaza.

Nicoleta Luciu este o mamica fericita. Vedeta are patru copii si isi mai doreste.

Intr-un interviu acordat recent pentru Kanal D, Nicoleta a marturisit ca vrea sa ramana din nou insarcinata. In urma cu cateva luni, prezentatoarea tv a tras o sperietura zdravana dupa ce a suferit un accident pe schiuri.

"Am crezut ca m-am lovit la unul dintre sani si m-am speriat foarte tare. M-am dus la doctor in secunda doi. Am decis sa nu mai urc pe schiuri pentru ca mai vreau copii, imi doresc gemeni. Dar voi mai astepta pana cand tripletii vor avea 5-6 ani. Am deja doua cezariene si voi mai astepta putin." - a marturisit sotia lui Zsolt Csergo, informeaza Click.

In decembrie, vedeta spunea ca isi doreste sa plece din Romania. Nicoleta a fost invitata in platoul emisiunii Povestiri adevarate, unde a marturisit ca isi doreste sa se mute definitiv in America. Singura persoana cu care trebuie sa vorbeasca despre acest aspect este sotul sau, Zsolt Csergo, care inca nu vrea sa plece din Romania:

Citește și:

Imi doresc sa fac cariera si in America. Ca actrita sau cantareata, am macar doua variante. Ma gandesc mai mult la copii. Acolo au mai multe posibilitati de a invata, sistemul lor de invatamant este mai aerisit. Imi doresc sa inceapa scoala acolo.

Poate Craciunul 2014 ne va gasi la New York, cine stie? Zsolt nu stie de planurile mele. Lui ii place in Romania, incerc sa il conving.” - a declarat Nicoleta Luciu.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.