A divortat Adrian Mutu?

A divortat Adrian Mutu?
Kudika
12 Martie 2014

Bomba zilei: Adrian Mutu si Consuelo s-au despartit.

Cele mai multe informatii conduc spre varianta-soc: «Briliantul» este separat de sotia Consuelo, ei dorind sa puna capat mariajului care a inceput in 2005.

Ceea ce parea doar o speculatie incepe sa prinda contur. Si unul extrem de clar: Adi Mutu s-ar afla in fata unui nou divort. Dupa ce a avut un mariaj esuat cu Alexandra Dinu, acum, pentru „Briliant” istoria pare sa se repete.

foto interior si prima pagina: Facebook

In cercul de prieteni al atacantului Petrolului vestea nu mai este o noutate, apropiatii lui dezvaluind ca de aproape doua luni lucrurile ar fi terminate intre el si Consuelo.

Este tanar, cunoscut, bogat si aratos. Cu toate astea, Adi Mutu pare sa nu aiba noroc in dragoste. Sau, nu pe termen lung. Cel putin asta este concluzia care poate fi trasa dupa ultimele informatii care ne-au ajuns la urechi. Concret, „Briliantului" nu i-ar merge prea bine in viata particulara, nu ca in cea sportiva ar excela! Zvonurile potrivit carora de ceva timp lucrurile s-ar fi racit intre el si sotia Consuelo par sa prinda contur si sunt tot mai multe indicii care anunta un divort.

Dincolo de povestile unor apropiati ai lui Adi, care, vrand, nevrand, l-au dat de gol, exista si fapte concrete care intaresc ideea separarii dintre ei. In primul rand, si poate cel mai important aspect, este acela ca Adi si sotia lui nu s-ar mai fi vazut dupa sarbatori. Concret, din ianuarie, de cand fotbalistul a venit in Romania si a semnat cu Petrolul.

Mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri