Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu, schimbare RADICALA de look dupa divort! Cum arata acum?

Bianca Dragusanu a renuntat la blond.

A sta mai putin de o saptamana cu o nuanta de blond, care o facea sa arate precum o Papusa Barbie reala. Insa iata ca Bianca s-a plictisit rapid si a vrut o noua schimbare.

Asa arata de ziua sa

Fosta doamna Slav a tinut mortis sa revina la roscat - nuanta cu care l-a cucerit pe Victor Slav. Vedeta a mers din nou in cabinetul hairstylistului pentru un rosu caramiziu.

Mandra de rezultat, Dragusanca a postat deja o fotografie pe contul personal de Facebook.

Asa arata acum

Bianca Dragusanu si Victor Slav au divortat luni, 10 martie. Cei doi au intrat in cabinetul notarului tinandu-se de mana si parand mai apropiati ca niciodata. In ciuda tuturor greselilor facute, se pare ca Bianca si Victor vor ramane foarte buni prieteni.

Potrivit Click, dupa divort, Bianca va avea cateva zile la dispozitie in care va juca rolul femeii divortate, urmand ca apoi sa isi refaca viata sentimentala. Mircea Stoian, fostul coleg al blondei (din emisiunea Un Show Pacatos) este de parere ca divortul este real:

Citește și:

"Sigur au divortat, astfel nu mai mergeau la notar. Ar fi o lovitura de imagine sa nu fi semnat actele, iar Victor ar trebui sa-si lase parul lung, sa foloseasca rujul daca nu au divortat."

Mai mult, fostul coprezentator tv sustine ca in curand Bianca se va recasatori... cu nimeni altul decat Adrian Cristea. Se pare ca fosta doamna Slav se pregateste pentru urmatorul pas:

"Conform planului, urmeaza casatoria cu Adrian Cristea... dar cum spuneam... acum ea trece intr-o noua etapa a doamnei divortate care ofera alte subiecte zonei mondene." - a declarat Mircea Stoian.

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.