Setari Cookie-uri

Anuntul neasteptat facut de Rihanna. Nimeni nu se astepta la asta

Declaratia cu care Rihanna si-a uimit fanii.

Este oficial: Rihanna si Eminem pleaca in turneu. Fanii sunt in delir!

Rihanna si Eminem au stabilit datele si locul de desfasurare a concertelor, anuntul fiind facut pe site-ul oficial al rapperului american, conform contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Concertele miniturneului american intitulat "The Monster", dupa single-ul extras de pe cel de-al optulea album al lui Eminem, "The Marshall Mathers LP 2", cantat in duet cu Rihanna, vor avea loc pe 7 august (pe stadionul Rose Bowl din Los Angeles), pe 16 august (MetLife Stadium din East Rutherfood, New Jersey) si pe 22 august (Comerica Park din Detroit, orasul natal al lui Eminem).

foto: captura Youtube

Single-ul "The Monster" a ajuns pe locul intai in douasprezece tari, inclusiv in Marea Britanie, Canada, Franta si in clasamentul Billboard's Hot 100 din Statele Unite.

Citește și:

Rihanna si Eminem se afla la a treia colaborare, dupa single-ul "Love The Way You Lie", din 2010, si dupa continuarea acestuia, "Love The Way You Lie (Part II)", lansat in acelasi an.

Cel mai recent album al Rihannei, "Unapologetic", a fost lansat in 2012, an in care colaborat cu Eminem pentru hitul "Monster", de pe albumul acestuia "The Marshall Mathers LP 2". La inceputul acestui an, Rihanna a colaborat cu Shakira pentru melodia "Can't Remember to Forget You", de pe albumul in pregatire al cantaretei de origine columbiana, intitulat "Shakira".

foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.