Setari Cookie-uri

Andreea Raicu, implicata intr-un scandal de proportii! Declaratia ei lamureste lucrurile

Andreea, implicata fara voia sa intr-un scandal imens.

Andreea Raicu s-a vazut peste noapte cuplata cu Frank Colin, fostul sot al Mariei Marinescu. Vedeta a fost tarata fara sa vrea intr-un scandal si cu greu reuseste sa iasa din el.

Potrivit Click, in urma acestor speculatii, se pare ca Frank Colin a postat un mesaj dur pe contul personal de Facebook, insa a fost sters la scurt timp.

foto: Mediafax, fotograf Victor Ciupuliga

Replica Andreei nu a intarziat sa apara:

"Vreau sa clarific o poveste recent aparuta in presa romaneasca. Stiu, in acelasi timp, ca in astfel de situatii este aproape imposibila o limpezire totala, cu eliminarea tuturor efectelor. Desi de obicei nu fac asta, acum ma vad obligata sa fac o precizare. Nu am dat niciun interviu sau vreo declaratie si nu am facut niciun comentariu legat de vietile altor oameni.

Nu ma intereseaza ce fac altii, pentru eu cred cu tarie ca fiecare alege cum sa isi traiasca viata. In plus, in acest caz, omul care s-a considerat lezat de o inchipuita pozitie a mea se afla intr-o situatie grea, care probabil l-a facut sa nu vada lucrurile corect" - este mesajul oficial al Andreei Raicu.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.