Setari Cookie-uri

Video: Angelina Jolie, transformare incredibila! "Cand m-au vazut copiii, au inceput sa planga."

Angelina arata complet diferit.

Angelina Jolie accepta aproape orice atunci cand se implica intr-un proiect important. Este si cazul noului film Maleficent, in care joaca pentru prima data un rol principal negativ. Frumoasa vedeta s-a trasformat in Vrajitoarea cea Rea. In momentul in care copiii i-au facut o vizita pe platoul si au vazut-o deghizata, au inceput sa planga.

Pentru a semana cu personajul, vedeta a fost nevoita sa petreaca ore intregi in cabina inainte de a filma vreo scena. Coarne, obraji proeminenti, costumatii infricosatoare... pana si Angelina spunea ca si copiii ei se speriau cand o vedeau costumata.

Filmul va avea premiera in mai, 2014. Pana atunci va invit sa vedeti aici trailerul oficial:

foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Angelina Jolie a declarat recent ca se pregateste pentru o noua operatie. Actrita a fost de acord sa acorde un interviu revistei Entertainment Weekly, in care a vorbit despre problemele de sanatate:

Citește și:

“Urmeaza sa iau decizia de a face o noua interventie chirurgicala. Momentan astept sfaturile medicilor care au avut grija de mine si care ma pregatesc zi de zi pentru infruntarea acestei noi etape din viata mea.

Aceasta noua interventie presupune extirparea ovarelor pentru indepartarea oricarui risc de aparitie a cancerului.” – a declarat Angelina Jolie potrivit sursei mai sus citate.

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.