Despartire soc la Hollywood: Cel mai carismatic cuplu isi spune Adio

Despartire soc la Hollywood: Cel mai carismatic cuplu isi spune Adio
Kudika
26 Martie 2014

Nimeni nu se astepta ca ei sa se desparta.

Actrita americana Gwyneth Paltrow si cantaretul britanic Chris Martin, solistul trupei Coldplay, au anuntat marti ca s-au despartit, dupa ce in ultimii ani au dezmintit de mai multe ori zvonurile despre destramarea cuplului, informeaza AFP, potrivit Mediafax.

"Cu inima plina de tristete am decis sa ne despartim", au scris cele doua vedete, care s-au casatorit pe 5 decembrie 2003, intr-un mesaj comun, publicat pe site-ul actritei americane, goop.com.

Mesajul, intitulat "Despartire gandita indelung", este ilustrat cu o fotografie in care cuplul apare zambitor, pe o pajiste insorita si proaspat cosita.

"Am muncit din greu de peste un an, uneori impreuna, alteori individual, pentru a vedea ce mai era inca posibil pentru noi, dar am ajuns la concluzia ca, desi ne iubim foarte mult, vom ramane despartiti", au adaugat cele doua vedete.

Gwyneth Paltrow, in varsta de 41 de ani, si Chris Martin, in varsta de 37 de ani, spun ca vor fi "intotdeauna o familie (...). Dintr-un anumit punct de vedere, nu am fost niciodata asa de apropiati ca acum".

Cuplul are doi copii: o fiica, Apple, in varsta de 9 ani, si un fiu, Moses, in varsta de 7 ani.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

"Suntem, inainte de toate, parintii a doi copii incredibil de minunati si va cerem ca intimitatea noastra sa fie respectata in acest moment dificil. Am avut intotdeauna o viata de cuplu departe de privirile indiscrete si speram sa putem continua in acelasi fel, in conditiile in care ne-am angajat intr-o despartire indelung gandita", au adaugat cele doua vedete.

Chris Martin si Gwyneth Paltrow, recompensata cu Oscarul pentru rol secundar in 1999 pentru rolul din filmul "Shakespeare in Love", s-au casatorit la sfarsitul anului 2003 in Santa Barbara (California) departe de privirile curiosilor.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri