Zana traieste pe cai mari! Cati bani facea Andreea Marin pe saptamana?

Zana traieste pe cai mari! Cati bani facea Andreea Marin pe saptamana?

Dezvaluiri din culise despre adevarata Andreea Marin.

Andreea Marin a renuntat la emisiunea Pretuieste Viata pentru ca nu s-a inteles cu cei din conducerea TVR (asta spune ea). Lucia Hossu-Longin, membra in Consiliul de administratie al TVR, a hotarat sa vorbeasca deschis despre adevarata plecare a fostei zane a surprizelor, informeaza ZiarulRing.

Se pare ca Andreea a hotarat sa anuleze emisiunea de care era foarte mandra si pe care o lauda peste tot pentru ca sefii i-au taiat din salariu.

"Nu vreau sa intru in polemici cu Andreea Marin, dar in audiovizual exista unii care se cred deasupra tuturor criteriilor si valorilor... Nu poti cere sumele astea uriase. N-ai dreptul intr-o institutie platita din bani publici!

Andreea Marin primea 16.000 de euro doar onorariul ei pe saptamana... Continutul emisiunii nu justifica banii. Ne-am opus la sumele exorbitante cerute de Andreea Marin... 20.000 de euro e mult. Am votat pentru proiectul ei, dar am avut multe observatii si am cerut reducerea banilor. Cifra de 16.000 de euro pe editie e oficiala, iar cand a fost redusa la 12.000 de euro pe editie, ea a plecat. Probabil s-a considerat jignita, ofensata.


De ce trebuie sa vina Andreea Marin cu o echipa cand TVR are angajati care pot face totul? De ce sa ocupi un etaj intreg, logistica, pentru ce? Si-a impus echipa ei, de la director de productie la nu stiu cati regizori. Au fost goniti oamenii de la etajul cinci ai turnului si imprastiati peste tot ca sa se instaleze ea cu echipa ei. Au lucrat cu ea doar unu sau doi angajati ai TVR.


Ni s-a spus ca asa lucreaza Andreea Marin, ca ea pune conditiile, ca vine cu echipa ei si trebuie sa i se dea etajul, birourile, calculatoarele. Inteleg ca la pretentiile ei nu se putea raspunde, ca erau deplasate cand TVR e financiar la pamant. Asta nu face parte din codul moral al unui om de presa. Ea si-a incasat banii, iar oamenii ei mai au de primit o suma mica"
- a declarat Lucia Hossu-Longin pentru sursa mai sus citata.

Andreea Marin nu a vrut sa ofere nicio declaratie legata de acest aspect, aceasta limitandu-se doar la un mesaj postat pe contul personal de Facebook: "Mare ti-e gradina, Doamne!"

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri