Setari Cookie-uri

Asta e culmea. Adevaratul motiv pentru care Antonia nu isi viziteaza fiica

Adevarata fata a Antoniei.

Antonia spune ca Vincenzo i-a sechestrat fetita si ca nimeni din familia fostului sot nu ii permite artistei sa se apropie de micuta Maya.

Pe de alta parte, se pare ca Vincenzo Castellano este singurul caruia ii pasa de Maya. Barbatul se ocupa indeaproape de educatia fiicei sale, in timp ce Antonia isi vede de viata profesionala. Asadar, daca ii este permis sa mearga in vizita la micuta, de ce cantareata isi vede fiica de cateva ori pe an? Sa fie programul incarcat sau pentru ca nu vrea?

Intr-un interviu acordat ziarului Ring, un prieten apropiat al italianului a declarat ca Antonia este intotdeauna binevenita in vizita in Italia si ca nimeni nu i-a interzis sa stea departe de fetita:

"Lui Vincenzo nici prin cap nu ii trece sa ii interzica Antoniei sa-si vada fiica desi ea l-a dat in judecata. Ba, dimpotriva, si el, si familia lui s-ar bucura ca ea sa vina sa o vada mai des. Vincenzo vrea ca Maya sa aiba o legatura stransa cu mama ei, considerand ca asa este normal." - a declarat prietenul lui Vincenzo Castellano, informeaza sursa mai sus citata.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Antonia si Vincenzo Castellano se afla in plina batalie pentru custodia micutei. Din pacate pentru Antonia, se pare ca aceasta nu are sanse mari sa castige. Avocata Paula Iacob a declarat pentru Ziarul Ring ca cel mai probabil Antonia nu va obtine custodia Mayei:

Antonia are slabe sanse sa castige custodia fetitei. Trebuia sa se gandeasca de doua ori inainte sa o lase sa fie crescuta la bunici, departe de ea. Imi pare rau, dar, daca as fi judecator, nu i-as da copilul sa-l creasca din moment ce a demonstrat ca poate sta si fara el…” – a marturisit Paula Iacob.

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.