Setari Cookie-uri

Antonia rupe tacerea. Declaratia la care nimeni nu se astepta

Antonia vorbeste despre cel mai delicat subiect pentru ea.

Antonia a acceptat sa vorbeasca din nou despre relatia dintre ea si fostul sot, Vincenzo Castellano. Vedeta spune ca va face tot posibilul pentru a isi recastiga fiica si ca Vincenzo joaca doar un rol de barbat cu suflet in fata presei din Romania:

Le-am propus custodia comuna, dar nu au fost de acord. Nu pot spune ca sunt binevenita in Italia. Ei de fapt dau aceste declaratii pentru ca da bine la presa sa spuna ca ma pot duce acolo oricand. Ei au creat situatia si starea asta si se leaga de faptul ca nu merg des acolo.

Eu vreau sa am intimitatea cu fetita mea, in casa mea, nu e normal sa imi vizitez fetita. E normal sa traiesc impreuna cu ea, in casa mea, in intimitatea noastra. Spun continuu ca sunt o mama cu cariera, de parca sunt singura mama din lume care munceste. Dar mamele care muncesc nu-si merita copiii?" - a marturisit Antonia, informeaza Cancan.

Citește și:

Artista este de parere ca o fetita are nevoie de o mama pentru a fi fericita si ca, desi i-a propus custodia comuna, fostul sot nu a fost de acord:

"Fetita are nevoie de o mama, nu de castele. Orice copil are nevoie sa fie impreuna cu mama lui. E normal sa isi vada ambii parinti, e normal sa mearga la bunici sa ii viziteze, dar nu e normal ca un copil sa creasca departe de mama lui.

I-am propus lui Vincenzo sa impartim custodia gandindu-ma ca fetita are nevoie si de tata, nu numai de mama, insa el incearca sa se razbune pe mine sacrificand, inainte de toate, interesul copilului." - a adaugat Antonia, potrivit sursei mai sus citate.

Antonia si Vincenzo Castellano se afla in plina batalie pentru custodia micutei. Din pacate pentru Antonia, se pare ca aceasta nu are sanse mari sa castige. Avocata Paula Iacob a declarat pentru Ziarul Ring ca cel mai probabil Antonia nu va obtine custodia Mayei:

Citește și:

Antonia are slabe sanse sa castige custodia fetitei. Trebuia sa se gandeasca de doua ori inainte sa o lase sa fie crescuta la bunici, departe de ea. Imi pare rau, dar, daca as fi judecator, nu i-as da copilul sa-l creasca din moment ce a demonstrat ca poate sta si fara el…” – a marturisit Paula Iacob.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.