Setari Cookie-uri

Noi dezvaluiri in procesul Antoniei. Afla de ce risca sa isi piarda copilul!

Balanta incepe sa incline in favoarea familiei Castellano. Afla cele mai recente declaratii.

Antonia si fostul ei sot, Vincenzo Castellano, sunt in proces pentru custodia micutei Maya. In vreme ce Antonia trambiteaza ca isi vrea fetita si nu i se ofera libertatea de a o vedea cand pofteste, familia Castellano si avocatii lor sustin cu totul altceva.

foto interior si prima pagina: Facebook

Pentru inceput, avocatul familiei Castellano a declarat pentru ziarul Libertatea ca Antonia nu este mama care vrea sa para in ochii presei: “Antonia nu are raspunsuri serioase legate de fetita, care nici nu stie sa vorbeasca romaneste. Sase luni nu a dat nici macar un telefon. A renuntat la dreptul de mama, are mari probleme cu capul. A inscris fata la o gradinita privata, dar nu a dus-o nici o zi acolo. De ce a facut asta? Pai, a depus la dosar dovada ca a platit 1.200 de lei taxa, ca sa arate ce mama grijulie e... Fetita are cetatenie italiana. Intrebati-o pe Antonia de ce nu a vrut sa aiba cetatenie romana? De ce nu a facut niciodata o cerere in acest sens? De ce i-a amenajat camera abia acum o luna, data care coincide cu depunerea ordonantei si a divortului?

Citește și:

In plus, avocatul completeaza cu o declaratie care nu o pozitioneaza pe Antonia intr-o postura de „super-mama”: “Vincenzo mergea impreuna cu ea (Antonia, nr) in cazinouri, nu juca de unul singur, pariau cot la cot”.

Ciro Castellano, fostul socru al cantaretei sustine afirmatia avocatului venind cu o declaratie extrem de plauzibila si pertinenta, foarte diferita de imaginea pe care ne-a zugraavit-o Antonia despre familia Castellano: "S-au casatorit prea tineri. Sunt niste copii. Succesul si cariera muzicala au schimbat-o pe Antonia. Ea este ca si copilul meu. A stat cu noi atatia ani. Mi-a intrat la inima. Este o mama superba. Fetita este extaordinara si canta mai bine decat maica-sa.

Este o printesa in oras si printelese nu pleaca niciodata. Antonia a cerut divortul. Mi-a spus ca nu-l mai iubeste pe Vincenzo, ca are anumite sentimente pentru Alex Velea. Ea stie mai bine. Au fost impreuna, acum s-au despartit. Pe fiul meu nu-l intereseaza acest barbat.

Citește și:

El nu o mai vrea inapoi. A suferit foarte mult, inca nu a trecut peste asta. Nu are o relatie cu nimeni. Nu este normal ca ea sa-l duca pe Velea in casa in care a locuit cu Vincenzo. El nu vrea ca Maya sa creasca alaturi de un alt barbat, sa iasa in parc alaturi de altcineva, care face acum parte din viata mamei sale.
Eu vreau ca amandoi sa-si gaseasca timp si sa mearga cu copilul la un parc de distractii, nu sa apara la televizor. Trebuie sa ne asezam la o masa si sa discutam civilizat sa gasim o solutie si pentru Antonia
", a declarat Ciro Castellano pentru ProTv.

Va reamintim declaratia Paulei Iacob pentru Ziarul Ring:

Antonia are slabe sanse sa castige custodia fetitei. Trebuia sa se gandeasca de doua ori inainte sa o lase sa fie crescuta la bunici, departe de ea. Imi pare rau, dar, daca as fi judecator, nu i-as da copilul sa-l creasca din moment ce a demonstrat ca poate sta si fara el…” – a marturisit Paula Iacob.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.