Andreea Balan si Keo s-au despartit. "Este penibil sa ceri pe cineva de nevasta dupa 10 ani"

Andreea Balan si Keo s-au despartit.
Kudika
5 Aprilie 2014

Este oficial: Andreea Balan si Keo nu mai formeaza un cuplu.

Va spuneam in urma cu cateva saptamani ca Andreea Balan si Keo s-au despartit. Totusi, Andreea a facut tot posibilul sa tina aceasta despartire de ochii presei, insa iata ca acum a venit momentul sa vorbeasca.

Vedeta a mers in emisiune la Acces Direct, unde a vorbit fara perdea de despartirea de Keo. Se pare ca artista isi dorea sa isi intemeieze o familie, iar Keo nu era inca pregatit pentru o asemenea schimbare:

"Daca nu mai esti pe acelasi drum cu omul de langa tine, viata te pune in astfel de ipostaze. In acest moment eu si Keo avem dorinte diferite. Eu vreau sa trecem si la urmatorul nivel dupa noua ani de relatie si sa-mi intemeiez o familie, iar el mi-a spus ca nu-si doreste acest lucru.

Am hotarat sa luam o pauza, sa ne limpezim mintile. Vom colabora in continuare pe plan profesional, pentru ca o parte din succesul meu i se datoreaza lui Keo." - a marturisit Andreea Balan.

Cei doi au fost impreuna noua ani.

"Este penibil sa ceri pe cineva de nevasta dupa zece ani. Asa cum mergem la gradinita la o anumita varsta, la scoala, la 7 ani, asa ar trebui sa fie si cu casatoria. Daca timpul ala a trecut, lucrurile nu prea au valoare." - a adaugat cantareata.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri