Setari Cookie-uri

Scrisoare cutremuratoare primita de Teo. "Mare ti-e gradina, Doamne!"

Cand a citit scrisoarea, a ramas fara cuvinte.

Teo Trandafir are fel si fel de la admiratoare. Una, mai indrazneata, a hotarat sa profite de faptul ca ii cunoaste adresa pentru a ii trimite o scrisoare neasteptata.

Uimita de ceea ce a citit, prezentatoarea tv a hotarat sa posteze o poza cu scrisoarea pe contul personal de Facebook:

"Draga Teo, vizionez in fiecare zi emisiunea ta la televizor si pot sa spun ca este un program foarte bine gandit si bine realizat.

Subsemnata, ti-am mai scris in urma cu cateva luni, in legatura cu un ajutor financiar de 2.600.000 de euro pe o perioada de 30 de ani, pentru a-mi cumpara o vila in Sectoarele 1 sau 2 [..] Poate te intrebi, de ce asa de mult? In primul rand, vreau sa ma dedic meseriei mele de operator PC - Tehnoredactare, documente, articole, manuscrire - in aceasta mica viluta, pentru a-mi desfasura activitatea mentionata mai sus, iar vila este aflata in Sectorul 1, langa Piata Romana.

Citește și:

Subsemnata am decis sa apelez la dvs, in speranta de a-mi intinde o mana de ajutor, ca semn de prietenie. Mentionez ca nu pot accepta orice oferta care nu-mi place." - spune femeia in scrisoare.

Cel mai tare comentariu vine din partea unei adevarate fane ale lui Teo - " Mare Ti-e gradina, Doamne si mereu isi muta gardul!"

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.