Setari Cookie-uri

Andreea Balan, mesaj DUREROS pentru Keo

Nimeni nu se astepta la asta.

Andreea Balan a anuntat recent ca s-a despartit de Keo dupa o relatie de 9 ani. Se pare ca cea care a pus capat relatiei este chiar cantareata.

Chiar daca a luat aceasta decizie, artista se simte singura si ranita. Fosta membra a trupei Andre a postat recent pe contul personal de Facebook niste versuri in engleza, cu link catre piesa She used to love me a lot, a lui Johnny Cash.

foto interior si prima pagina: Facebook

Imi amintesc cat de bine era inainte
Si am spus nu este prea tarziu pentru a o lua de la capat.
Am putea sa ne petrecem noaptea impreuna,
Sa o luam de unde am terminat.
Ea ma iubea foarte mult.

Dar m-am panicat cand ea a plecat
Si am auzit-o spunand
Da, am nevoie de ceva,
Dar este ceva ce tu nu imi poti oferi…
Obisnuiam sa te iubesc enorm
."

Andreea Balan a mers in emisiune la Acces Direct, unde a vorbit fara perdea de despartirea de Keo. Se pare ca artista isi dorea sa isi intemeieze o familie, iar Keo nu era inca pregatit pentru o asemenea schimbare:

Citește și:

"Daca nu mai esti pe acelasi drum cu omul de langa tine, viata te pune in astfel de ipostaze. In acest moment eu si Keo avem dorinte diferite. Eu vreau sa trecem si la urmatorul nivel dupa noua ani de relatie si sa-mi intemeiez o familie, iar el mi-a spus ca nu-si doreste acest lucru.

Am hotarat sa luam o pauza, sa ne limpezim mintile. Vom colabora in continuare pe plan profesional, pentru ca o parte din succesul meu i se datoreaza lui Keo.
" - a marturisit Andreea Balan.

Cei doi au fost impreuna noua ani.

"Este penibil sa ceri pe cineva de nevasta dupa zece ani. Asa cum mergem la gradinita la o anumita varsta, la scoala, la 7 ani, asa ar trebui sa fie si cu casatoria. Daca timpul ala a trecut, lucrurile nu prea au valoare." - a adaugat cantareata.

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.