Divortul anului in Romania: Se despart dupa 9 ani de relatie

Divortul anului in Romania: Se despart dupa 9 ani de relatie
Kudika
8 Aprilie 2014

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din Romania isi spun Adio.

Este oficial: fotomodelul Valentina Pelinel si afaceristul Cristian Boureanu au hotarat sa divorteze, dupa noua ani de casnicie.

Anuntul a fost facut in urma cu putin timp de politician pe pagina sa oficiala de Facebook:

"Am promis ca in momentul in care voi lua o decizie referitoare la casnicia cu Valentina, o voi anunta pe Facebook." - a marturisit Boureanu.

Dupa ce ultimii ani au fost cu suisuri si coborasuri in relatia lor, cei doi au decis ca este momentul sa puna capat casniciei lor.

"Astazi am depus actele de divort.

Dupa mai mult de 3 luni de relatie la distanta am ajuns, impreuna cu Valentina, la concluzia ca trebuie sa ne despartim.

Ii sunt recunoscator Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trait impreuna.

Din pacate, viata ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite si suntem astazi doua persoane independente.

Multumesc tuturor celor care vor intelege ca nu doresc sa mai fac alte comentarii pe marginea acestui subiect de natura personala." - este continuarea mesajului lui Cristian Boureanu.

Mesajul Valentinei a fost si el extrem de scurt si la obiect. Fotomodelul a ales sa faca public anuntul tot pe Facebook:

"Dragii mei prieteni,
Eu si Cristi am hotarat sa divortam, asa cum deja ati fost anuntati de el, care a depus actele. Eu sunt plecata din tara de aproape 4 luni si imi doresc sa petrec mai mult timp in America. Apreciez intelegerea voastra vis-a-vis de situatia noastra si a faptului ca nu doresc sa fac alte comentarii despre viata noastra personala. Raman fidela aceluiasi principiu de discretie ca pana acum.
Va multumesc!
" - scrie Valentina Pelinel pe pagina sa de Facebook.

foto interior: Facebook

Foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri