Setari Cookie-uri

Mihaela Radulescu a ajuns in scaun cu rotile!

Stirea care face inconjurul tarii.

Mihaela Radulescu a vrut sa stie cum este sa fii in postura in care nu te poti misca. Vedeta a acceptat provocarea Wings for Life World Run si a stat o zi intreaga intr-un scaun cu rotile.

Pentru a intelege problemelor persoanelor cu dezabilitati, Mihaela a acceptat sa isi petreaca 24 de ore intr-un astfel de scaun:

"A fost foarte greu. Mai greu decat m-as fi asteptat. Si te gandesti ca se poate intampla oricui, oricand. Ar trebui sa ne gandim mai bine ca fiecare dintre noi poate ajunge intr-un scaun cu rotile. O clipa de neatentie, un accident banal, te poate aduce aici cat ai clipi. Dintr-un scaun cu rotile ti se schimba total perceptia, dimensiunea, trairile, totul trebuie redimensionat" - a declarat vedeta, potrivit Ziarului Gandul.

Mihaela Radulescu, Dani Otil, Toma Coconea si Andrei Rosu sunt ambasadorii locali Wings fot Life World Run. Pe 4 mai 2014, acestia vor participa la cel mai mare eveniment de alergare din lume pentru a gasi un remediu impotriva traumatismelor coloanei vertebrale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.