Setari Cookie-uri

Andra si Maruta DIVORTEAZA! Anuntul lui Catalin Maruta i-a socat pe toti

Stirea care zguduie Romania.

"Este oficial: Dupa noua ani de casnicie, jurata de la Romanii au talent, Andra si cunoscutul prezentator Catalin Maruta au hotarat sa divorteze." - asa incepe stirea care i-a socat pe toti in aceasta dimineata.

Aceasta informatie a aparut pe un site inca necunoscut, care incearca sa stranga multe share-uri si like-uri, informeaza Ziarul Click. Cei care au scris stirea au preluat si declaratia lui Catalin Maruta. Se pare ca este vorba despre un cont de Facebook fals, pe care este postat urmatorul mesaj:

"Am promis ca in momentul in care voi lua o decizie referitoare la casnicia cu Andra, o voi anunta pe Facebook.

Catalin Maruta a tinut mortis sa precizeze ca totul este o gluma falsa. Prezentatorul tv a scris pe contul personal de Facebook ca nu merita sa avem incredere in site-uri "de calitate indoielnica":

Citește și:

"Inainte sa preluati, sa citati, sa credeti stirea falsa care a fost publicata astazi pe cateva site-uri, vreau sa fac niste precizari. Nu divortez. Nu am scris nicaieri ca divortez. Nimeni nu m-a sunat sa ma intrebe daca stirea este adevarata.

De fapt, stirea are un titlu mincinos pentru a pacali cititorii cu buna stiinta: in textul asa-zisului articol este scris la final ca au preluat o declaratia de pe contul meu de Facebook, cont care nu imi apartine. Aceste stiri sunt create pentru glume sau pentru a crea subiecte de presa. Asadar, buna dimineata! Sa ne trezim cu totii la realitate! Sa aveti o zi frumoasa!" - spune Catalin Maruta.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.