Setari Cookie-uri

Video: Smiley si Pavel Bartos au lansat Cu Fuioru. Vezi aici clipul

Cea mai viralizata piesa a anului.

Dupa o gluma facuta in culisele show-ului de televiziune Romanii Au Talent, iata ca Smiley si Pavel Bartos s-au hotarat sa isi multumeasca fanii - cei doi coprezentatori s-au hotarat sa lanseze single-ul Cu Fuioru.

Piesa a avut premiera in cea mai recenta emisiune Romanii au Talent.

Clipul circula deja pe internet. Filmarile au avut loc pe platourile de filmare ale emisiunii, dar si in Herastrau, un parc din Bucuresti. In numai cateva ore de la postare, clipul oficial a strans peste 30.000 de vizualizari.

Asteptati-va ca posturile radio si cluburile sa va "bombardeze" cu aceasta piesa. Cum vi se pare?

"Am vazut ca expresia asta a prins atat de bine la oameni, Facebook-ul a fost invadat de fuior, asa ca ne-am gandit sa scoatem si o piesa. Piesa a fost scrisa de gasca de la Hahaha Production, iar versurile ii apartin lui Florin Busuioc.

Citește și:

La un moment dat, in concurs a aparut o fetita care avea cu ea si un fuior. Noi am intrebat-o la ce il foloseste si pentru ca era doar recuzita am rugat-o sa il lase in culise. Asa a inceput toata nebunia. Am luat fuiorul cu noi in toate orasele, la toate show-urile, si l-am folosit de cate ori a fost nevoie." - a declarat Smiley potrivit Urban.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.