Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu: "M-am indragostit din nou". Noua iubire a vedetei

Bianca Dragusanu isi reface viata.

S-a despartit de Victor Slav cu surle si trambite, iar viata ei sentimentala a ajuns sa fie subiect de barfa la fiecare coltisor de strada. Bianca Dragusanu continua sa isi tina fanii in suspans si sa posteze pe internet imagini si comentarii neasteptate.

Vedeta a scris recent pe contul personal de Facebook ca s-a "indragostit din nou". Te-ai astepta ca mesajul sa vina la pachet cu o poza cu un barbat (asa ar fi normal, nu?), dar nici vorba.... roscata s-a indragostit de PRIMAVARA!

"M-am indragostit din nou! De flori, de primavara, de fiecare zi in care intalnesc oameni fericiti!" - scrie Bianca.

Bianca Dragusanu este din nou la cura. Vedeta considera ca este prea GRASA, asa ca a hotarat sa slabeasca. Invitata intr-o emisiune tv, Bianca a declarat ca este hotarata sa mai dea jos cateva kilograme - doar asa va fi multumita de corpul sau:

Citește și:

"Am slabit doua kilograme in doua saptamani si mai vreau sa dau jos trei kilograme. Am 62 de centrimetri in talie si vreau sa ajung la 60. Pot sa-mi cuprind mijlocul cu doua maini. Eu chiar mananc, nu ma infometez. Am facut asta, cand eram un copil sarac. Atunci am slabit 30 de kilograme cu doar cateva bucatele de mar.

Astazi, fiind miercuri si pentru ca tin post, am mancat bruschete si un mar la micul dejun, la pranz, o supa crema de rosii, iar la masa de seara, o banana si jumatate de mar, pe care nu am apucat sa-l termnin si am baut doua sucuri naturale de mar. Dorm, am un ficat sanatos, nu am o viata dezechilibrata. Mananc ca sa traiesc, nu traiesc ca sa mananc. Eu consum doar peste, fructe de mare si lactate. Ma simt vinovata daca duminica mananc o prajitura. O iau acasa pe jos, ca sa fiu sigura ca nu s-a pus un gram.” - a declarat Bianca Dragusanu, informeaza ZiarulRing.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.