Setari Cookie-uri

Oana Zavoranu da de pamant cu Anda Adam! Uite cum rade de ea

Oana Zavoranu, scandal urias.

Va spuneam zilele trecute ca Oana Zavoranu a avut o aventura cu Tira, iubitul Andei Adam.

Potrivit Cancan, cantareata a aflat ca intre fotbalistul sau de doar 19 ani si Zavo ar fi mai mult decat o simpla prietenie. Speriata de concurenta, cantareata a dat zvon in tara ca daca o prinde pe Oana, " o va calca in picioare".

Oana a fost prezenta in emisiunea Acces Direct, unde a vorbit deschis despre relatia cu fotbalistul. Vedeta a tinut mortis sa rada si de Anda Adam:

"Nu am sters mesajele de la Catalin Tira! Ma amuza daca Anda Adam a spus ca-mi rupe picioarele. Daca nu-i convenea ce am vorbit cu Tira sau daca nu era adevarat, de ce nu a reactionat? Anda Adam nu mai iesise demult de la naftalina! Tara e in zodia Gemeni.

In timpul conversatiilor ne gandeam daca sa ne sarbatorim ziua de nastere impreuna. Sa vedem daca ne lasa Anduta! M-am suparat ca ea nu a facut nimic sa dezamorseze chestia asta! Pe Anda Adam nu sunt geloasa, pentru ca iubitul ei nu este de un interes major pentru mine.

Citește și:

Nu se pune problema de iubire intre mine si Catalin. Ma poate iubi el, dar eu nu-l iubesc. Nu am cum sa fiu geloasa pe ea, pentru ca eu sunt foarte multumita de cum sunt eu si nu am de ce sa fiu geloasa" - a declarat Oana Zavoranu, informeaza Click.

Oana Zavoranu este experta in scandal. Recent, vedeta a fost protagonista unui adevarat circ, dupa ce iubitul sau, Tomer, a incercat sa se sinucida. Stomaologul a aflat ca Zavo i-a fost infidela si a facut un adevarat scandal zilele trecute, de a trezit vecinii.

Acesta a vrut sa ii fure masina lui Zavo si a amenintat cu sinuciderea (se pare ca a si incercat). Doua masini de politie au fost chemate la resedinta Zavoranu. Politia l-a ridicat pe Tomer si l-a dus la sectia de politie. Inainte de plecare, Oana a iesit dupa el si a facut tot posibilul sa il linisteasca. Aceasta a sarit in bratele lui pentru a il saruta, Tomer fiind numai un zambet. Pentru a nu fi retinut, Zavo nu a depus nicio plangere, iar barbatul a fost eliberat.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.