Bianca Dragusanu, declaratie incredibila despre relatia cu Victor Slav. Nu te asteptai la asta

Bianca Dragusanu, declaratie incredibila despre relatia cu Victor Slav. Nu te asteptai la asta

Bianca Dragusanu face lumina in privinta relatiei pe care o are cu Victor Slav.

Bianca Dragusanu a hotarat sa vorbeasca deschis despre ce se intampla intre ea si Victor Slav. Presa vehiculeaza ca sunt din nou impreuna, altii sunt de parere ca aceasta este doar o miscare de imagine... dar care este adevarul?

De data aceasta roscata nu a mai mers pe la nicio emisiune tv pentru a face "dezvaluiri incredibile. Bianca a apelat la Facebook pentru a isi dezvalui sentimentele:

"Pentru mine, Victor nu este un pariu sau o ambitie! Este omul pe care l-am iubit, il iubesc si il voi iubi intotdeauna, dar pe care sunt constienta ca l-am pierdut! Stiu ca relatia noastra este compromisa si sunt perfect constienta ca visul frumos s-a terminat. Astfel, nu aveam cum sa declar vreodata ca mi-am propus sa-l conving pe Victor ca, pana la toamna, sa ma ia din nou de sotie!

Regret ca s-a ajuns pana intr-acolo incat sa mi se puna vorbe inventate in gura si "multumesc" ziarului Libertatea pentru darnicia cu care o face..." - este mesajul lasat de Bianca Dragusanu pe contul oficial de Facebook.

Bianca Dragusanu si Victor Slav se pregatesc intens sa danseze impreuna pentru o cauza nobila. Victor Slav a declarat pentru emisiunea lui Catalin Maruta ca nu avea cum sa refuze o asemenea invitatie si ca imediat ce a auzit oferta a spus DA:

"Dansam pentru niste copii, nu avem cum sa nu raspundem prezent la asa ceva." - a spus prezentatorul tv.

Motivul pare a fi insa altul. Pentru un singur dans, Bianca si Victor vor primi 7.000 de euro de persoana, informeaza Ziarul Click.

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri