Setari Cookie-uri

Foto: "Arati ca o banana" - i-a zis Printul William lui Kate cand a vazut-o ce rochie a ales

Printul William nu a fost de acord cu tinuta purtata de Kate Middleton la un eveniment public.

Toate femeile au fost impresionate de curajul lui Kate Middleton de a purta haine extrem de colorate in turneul sustinut in Noua Zeelanda. Pentru Sydney, ducesa de Cambridge a ales o rochie galbena, superba, care ii punea in evidenta silueta perfecta.

Revistele glossy si site-urile dedicate femeilor au aplaudat indrazneala lui Kate si in acelasi timp au felicitat-o pentru outfitul ales. Din pacate, Printul William a avut cateva cuvinte de spus in ceea ce priveste galbenul ales de propria sotie.

Potrivit unei femei care a vorbit cu Kate Middleton, ducesa s-a plans pentru faptul ca William i-ar fi spus ca arata "ca o banana" din cauza galbenului mult prea strident.

Ducele si Ducesa de Cambridge isi doresc enorm un al doilea copil... si, potrivit declaratiilor lui William, bebele este pe drum. Printul a avut intalnire in fata jurnalistilor cu Cynthia Read, femeia care a tricotat in luna iulie, anul trecut, un sal din lana - cadou din partea Noii Zeelande pentru nasterea bebelusului George.

Citește și:

La aceasta revedere, printul a declarat in prezenta tuturor celor aflati la eveniment ca in curand Cynthia se va apuca din nou de lucru:

"Probabil ca va trebui sa mai tricotati inca unul in curand." - a spus William cu zambetul pana la ureche.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.